Lisette Ridefors

Nagelterapeut, Nagellärare, Makeup Artist och Spraytan Artist

 

Mitt namn är Lisette Ridefors, jag är utbildad nagelterapeut sedan 2018 och idag lärare för Lilly Nails Luleå. Innan naglar kom in i bilden jobbade jag som makeup artist på en skönhetsbutik men kände att jag ville utvecklas ännu mer inom skönhet och hittade då en nagelutbildning som jag hoppade på. Detta gjorde jag utan att egentligen veta desto mer om yrket men idag ångrar jag mig inte en sekund att jag tog det relativt spontana beslutet att utbildade mig till nagelterapeut! 

Så länge jag kan minnas har jag alltid varit en väldigt kreativ person som sjungit i kör, spelat i band, ritat porträtt, fotograferat etc. Just därför känns det fantastiskt att jag har en såpass kreativ arbetsplats där jag får jobba med det jag tycker är roligt! 

Utöver att du kan utbilda dig till nagelterapeut hos mig kan du som kund också boka tid för naglar, makeup och spraytan.

Signe Kumpula

Frans & Brynstylist, Hårstylist, Spraytan Artist, Makeup Artist 

 

Mitt namn är Signe Kumpula. År 2018 gick jag en 3 månaders makeup utbildning i Stockholm och under tiden utbildade jag mig även inom hårstyling, spraytan och fransförlängning. 

Innan jag bestämde mig för att utbilda mig inom skönhet jobbade jag i butik och på café, men jag blir lätt uttråkad om jag inte får utöva mina kreativa sidor! Skönhet och smink har jag alltid varit intresserad av och utöver detta älskar jag även att måla, fotografera och skulptera. Jag är en väldigt kreativ person helt enkelt!

Så i början av 2018 ansökte jag till en makeuputbildning i Stockholm och 5 månader senare flyttade jag in i en liten lägenhet som skulle komma att bli mitt hem de närmaste 3 månaderna. Ett spontant beslut som jag aldrig kommer att ångra!  

2 år efter min utbildning bestämde jag mig för att säga upp mig från mitt butiksjobb och satsa på mitt stora intresse på heltid och startade mitt företag och hyrde in mig på en salong. Nu är jag dock så glad och stolt att jag och Lisette tog det stora beslutet och öppnade en helt egen salong tillsammans! 

Hos mig kan du som kund boka tid för singel och volymfransar, lashlift, browlift, makeup, hårstyling och spraytan. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.