Grundutbildningar

 

Nästa kursstart: 4 januari 2022

Dagtid, 2 dagar/vecka, 10 veckor

Våra grundutbildningar till nagelterapeut är SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund) och Sansa (Swedish Association of Nails Schools & Agents) -godkända. Vilket i Sverige innebär att den är kvalitetskontrollerad. För att till exempel kunna köpa professionella produkter av Lilly Nails men också andra märken krävs det att man har gått en kontrollerad, godkänd utbildning.
 
Utbildningen är fördelad på 135 timmar, all teori och praktik är lärarledd under utbildningen. Vi jobbar individuellt efter varje elevs behov. 
 
Du lär dig arbeta med gelé och det nya nagelsystemet Invicta. Är du sedan även intresserad av att lära dig akryl kan du gå vår materialbytarkurs till akryl efter avslutad utbildning. I utbildningen ingår material för 8 000 kr och även maskinfilsutbildning.
 
Efter avklarat teoretiskt och praktiskt prov blir du diplomerad och kan direkt börja ditt arbete som nagelterapeut. Vi finns alltid för dig som ett stöd och support efter avslutad utbildning.

Nagelterapeututbildningen innehåller: 

Praktiskt: 

Gelpolish på naturlig nagel med färg och fransk manikyr, du lär dig arbeta med gelé samt Invicta-sortimentet, förlängning på mall och tipp, smile med reverse teknik och semi-reverse teknik, återbesök på byggda naglar, dekorationer och designer med Lilly Nails glitter och designsortiment. 

 

Teoretiskt:

Hygien, Anatomi, Huden, Kemi, Nagelns anatomi, Naglarnas sjukdomar och åkommor, Manikyr, Applicering av konstmaterial, Dekoration, Den säkra salongen, Produktkunskap, Ergonomi, Kundbemötande, Salongens ABC, Marknadsföring och starta eget.

 

Pris: 34 900 kr inkl moms, material för 8 000 kr & Maskinfilsutbildning.

För att säkra din plats betalar du 5 000 kr i anmälningsavgift resterande 29 900kr ska vara oss tillhanda senast 1 vecka innan kursstart. Vi erbjuder räntefri avbetalning upp till 2år via Medicalfinance.

 

Lärare: Lisette Ridefors 

För intresseanmälan eller frågor, mejla: lisette.ridefors@hotmail.com
Anmälan är bindande.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.